Szóval az úgy kezdődött, hogy nem hagytak aludni. Éjjel fél 3kor arra riadok fel, hogy a "szembeszomszédok" becsapták, meg rugdosták az ajtójukat. Nagynehezen visszaaludtam, de fél 6kor ugyanez, nem értem mi volt a gondjuk, de úgy felbosszantottak, hogy nem tudtam aludni utánna. Aztán reggel 7kor ki az ágyból és irány dolgozni. Most kevésbé voltam rémült, mint tavaly (tudtam hova megyek). Megkaptam csinatos kis takarítós ruhámat és kezdtem a munkát. Az 1 büfét majdnem ki is takarítottam egyedül. Fél 2kor volt ebéd, úgy ettem a meleg levest, mint aki nem evett már vagy fél éve semmit. Csicseriborsóleves volt. 3kor a főnökség eltűnt, azt se tudtuk, hogy nekünk meddig kell maradni, nem szólt semmit konyhafőnök, így hát fél 4kor leléptünk.
Erről jut eszembe, hogy írtam képeslapokat, de eltűntették a postaládát, nem tudom feladni őket. Bocsi a késésért:)És köszi a sok hozzászólást, majd reagálok azokra is!
Puszi
Az ÉN első napom...
2008.04.23. 16:20 Menorqina
4 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://menorca.blog.hu/api/trackback/id/tr59438930
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Marvin 2008.04.23. 19:03:34
Legvedelmi szirena tesztelesre sem jobb am ebredni. Ma megint nyomtak...
Keresztanyu 2008.04.24. 09:02:08
Milyen a csicseriborsó leves?Még nem főztem soha és nem is ettem még! Gáborkám! veled éreztem az éhség kép leíró sorai alatt! puszz
Gabi 2008.04.24. 10:02:12
Csicseriborsó van itthon, úgyhogy ha hazajöttök megcsinálhatnátok :-)
Marvin (törölt) 2008.04.24. 14:56:03
A csicseriborso leves finom! De meg annal is finomabb az abbol keszulo "humusz". Ez utobbi tulajdonkepp egy kenyerre (de inkabb lepenykenyerre) kenheto krem, amiben nagyon finomra pepesitett csicseriborso (fott) van elkeverve tahinivel (szezammagkrem) es fuszerekkel.
